afbeelding-agroservo

Fraai design met als doel
gebruiksgemak en conversie

Website ontwerpen

Zijn de doelstellingen voor de website duidelijk en is het zwaartepunt helder, dan kan worden gestart met het ontwerp van de informatiestructuur. Bij complexe ontwerpen adviseert Reach om eerst een klikmodel te maken waarin de navigatie en routing (customer journey) van de bezoeker duidelijk wordt en waarin alle functionaliteiten een plaats krijgen. Een klikmodel biedt duidelijkheid over de te ontwerpen pagina’s en de kosten voor ontwikkeling.

Website met eenvoudig ontwerp

Bij eenvoudige website volstaat vaak een eenvoudige aanpak waarbij binnen een presentatie zowel de navigatie als het ontwerp wordt gemaakt.

Mobiele website ontwerpen?

Omdat websites tegenwoordig met meerdere devices worden bezocht, is het belangrijk het ontwerp en ook de content daarop af te stemmen zodat je website goed werkt op zowel smartphone, tablet als desktop.

Menno helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Vitras1

Vitras

Campagne e-learning introductie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Onze klanten

Erik Peterse

Holland Fyto U.A.

Holland Fyto U.A. kiest voor Reach, omdat men zich verdiept in onze branche en de taal spreekt van onze klanten, lees doelgroep. Daarom is Reach voor ons een ideale partner mede dankzij veel vakmanschap, marktkennis en kunde.

Klanten-HollandFyto-1

Meer klanten over Reach