afbeelding-agroservo

Fraai design met als doel
gebruiksgemak en conversie

Website ontwerpen

Zijn de doelstellingen voor de website duidelijk en is het zwaartepunt helder, dan kan worden gestart met het ontwerp van de informatiestructuur. Bij complexe ontwerpen adviseert Reach om eerst een klikmodel te maken waarin de navigatie en routing (customer journey) van de bezoeker duidelijk wordt en waarin alle functionaliteiten een plaats krijgen. Een klikmodel biedt duidelijkheid over de te ontwerpen pagina’s en de kosten voor ontwikkeling.

Website met eenvoudig ontwerp

Bij eenvoudige website volstaat vaak een eenvoudige aanpak waarbij binnen een presentatie zowel de navigatie als het ontwerp wordt gemaakt.

Mobiele website ontwerpen?

Omdat websites tegenwoordig met meerdere devices worden bezocht, is het belangrijk het ontwerp en ook de content daarop af te stemmen zodat je website goed werkt op zowel smartphone, tablet als desktop.

Robert helpt u graag als
u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Vitras1

Vitras

Campagne e-learning introductie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach