afbeelding-mobiel-1

Een goede tekst zorgt
dat je online wordt gevonden

Website teksten en SEO teksten

Dankzij internet kreeg het schrijven van teksten een boost. De oorzaak daarvan is dat content in de vorm van teksten op websites essentieel is voor Google-indexatie. Tekstschrijven is daarom een vast onderdeel van de SEO-strategie.

Zoekwoordenonderzoek en zoekgedrag

Een goede webtekst sluit nauw aan bij het zoekgedrag van klanten en prospects. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het tekstschrijven eerst een zoekwoordenonderzoek te doen. Dit vormt de basis voor de opbouw van de teksten en het benoemen van de pagina’s. Het zoekwoordenonderzoek biedt namelijk inzicht in welke zoekwoorden veel gebruikt worden.

Aansluiten bij de doelgroep

Aanvullend blijft het natuurlijk belangrijk met de kwaliteit van de teksten aan te sluiten bij de doelgroep. Het is belangrijk om de teksten niet alleen voor de zoekmachines te schrijven, maar ook zeker voor de bezoekers. Internet is een medium waarbij de lezer snel de juiste informatie wenst om daarna te besluiten tot een vervolgactie.

Douwe helpt u graag als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Acatris Creamboost

Acatris

Creamboost campagne

medi-academie-portret

medi Nederland

Website scholing medi

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach