afbeelding-mobiel-1

Een goede tekst zorgt
dat je online wordt gevonden

Website teksten en SEO teksten

Dankzij internet kreeg het schrijven van teksten een boost. De oorzaak daarvan is dat content in de vorm van teksten op websites essentieel is voor Google-indexatie. Tekstschrijven is daarom een vast onderdeel van de SEO-strategie.

Zoekwoordenonderzoek en zoekgedrag

Een goede webtekst sluit nauw aan bij het zoekgedrag van klanten en prospects. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het tekstschrijven eerst een zoekwoordenonderzoek te doen. Dit vormt de basis voor de opbouw van de teksten en het benoemen van de pagina’s. Het zoekwoordenonderzoek biedt namelijk inzicht in welke zoekwoorden veel gebruikt worden.

Aansluiten bij de doelgroep

Aanvullend blijft het natuurlijk belangrijk met de kwaliteit van de teksten aan te sluiten bij de doelgroep. Het is belangrijk om de teksten niet alleen voor de zoekmachines te schrijven, maar ook zeker voor de bezoekers. Internet is een medium waarbij de lezer snel de juiste informatie wenst om daarna te besluiten tot een vervolgactie.

Douwe helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

geertr-5

Gemeente Geertruidenberg

Restyling huisstijl

Acatris Creamboost

Acatris

Creamboost campagne

Van de Lande

Van de Lande

The Quality Standard

Onze klanten

Bart de Vroome

Nufarm Benelux

Samenwerken met Reach staat garant voor een professionele aanpak op een informele manier. Wij ervaren Reach als een full service bureau dat ons veel werk uit handen neemt door goed te luisteren, eigen initiatief te nemen en met praktische oplossingen te komen.

klanten-nufarm-2

Meer klanten over Reach