afbeelding-adverteren-1

Sterke teksten voor
online advertenties en print

Advertentietekst schrijven

Online adverteren maakt het mogelijk om doelgroepgericht je boodschap te richten op basis van persoonlijkheidsprofielen en kenmerken. Voor gedrukte advertenties geldt een ander verhaal.

Teksten voor geprinte advertenties

Een tekst voor een geprinte advertentie sluit aan bij een doelgroep die het betreffende (vak)blad leest. Advertenties worden gemaakt om een product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Het adverteren richt zich op het genereren of ondersteunen van naamsbekendheid. Een belangrijk kenmerk van geprinte advertenties is de onduidelijkheid over het bereik / resultaat. Wat levert de advertentie op?

SEA-teksten en teksten Adwords

Adverteren via online platforms en social media is booming. Bijvoorbeeld via Adwords waarbij de advertentieteksten worden afgestemd op het zoekgedrag of via advertenties op nieuwsportals en social media. Doelstelling van deze advertenties is het laten doorklikken. Het is dus belangrijk de lezer met de juiste tekst te triggeren. Hoe aantrekkelijker de tekst of de aanbieding des te hoger de clickratio. Voordeel van deze vorm van adverteren is de meetbaarheid van resultaten.

Schrijven van advertorials en persberichten

Wie adverteert in vakbladen kan in veel gevallen gebruik maken van mogelijkheden om aanvullend redactionele artikelen te plaatsen. Dit in de vorm van advertorials of zelfs in de vorm van persberichten (deze teksten worden als meer objectief en betrouwbaar gewaardeerd). Wie adverteert in vakbladen adviseren wij daarom altijd afspraken te maken over mogelijkheden voor extra publicaties in de vorm van free publicity.

Robert helpt u graag als
u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Unica portfolio

Unica

Maand van de inspectie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

LOF-klein

LOF Groningen

Huisstijl en Website

Onze klanten

Ingrid Heeren

medi Nederland

Passende ideeën bij de vraag van de klant. Zeer creatief. Top! Erg prettige mensen om mee samen te werken.

Klanten-medi-1

Meer klanten over Reach