TeamReach2

Team

De basis van Reach bestaat uit drie ervaren vakmensen. Creatief, eigentijds en goed ingevoerd en opgeleid in online marketing mediastrategie, seo-tekstschrijven en webdesign. Voor bedrijven en organisaties zijn we een vertrouwd baken in het snel veranderende communicatielandschap.

 

Douwe_Soepboer

Douwe Soepboer

Opgeleid in bedrijfskunde. Na functies in advies en voorlichting richtte Douwe in 1995 zijn eigen tekstbureau op. Zijn motto: ‘Strategie en tekst gaan samen om tot een gewenste actie te komen.’ Douwe heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in online marketing (onder andere via een opleiding bij SRM) en het schrijven van SEO-teksten. Hij kan daar uren over vertellen. Lees de blogs van Douwe.

Menno_Verheij

Menno Verheij

Van jongs af aan was tekenen en schetsen Menno’s passie. In no-time heeft hij een schets gemaakt, of het nu om een beurstand gaat of een visual voor een campagne. Al na een jaar werken bij een reclamebureau kiest Menno voor een eigen bedrijf (samen met Douwe). Naast vormgeven houdt Menno zich vooral bezig met strategisch advies (hij volgde recent een online-marketing opleiding bij Beeckestijn) en het strak managen van projecten. Lees de blogs van Menno.

Robert_Luttikholt

Robert Luttikholt

Na zijn opleiding als grafisch vormgever aan het St. Joost heeft Robert inmiddels ruim twintig jaar ervaring als art director. Hij heeft zich de afgelopen jaren verdiept en ontwikkeld als designer van online media tools. Wat Robert maakt, communiceert en interacteert. Die eigenschappen worden overigens ook direct duidelijk in een persoonlijk gesprek. Zijn passie voor het vak gaat altijd door. Na vakantie of het weekend komt Robert met fantastische ideeën binnen. Lees de blogs van Robert.

Netwerk

Reach beschikt over een zeer uitgebreid netwerk aan toeleveranciers. Samenwerking levert ons kennis en inspiratie. Dankzij dit netwerk zijn we in staat om integrale oplossingen aan te bieden. Alles wat met communicatie te maken heeft.

 

Denk daarbij aan partners voor:

 • - Internettechniek
 • - Software en hardware
 • - Drukwerk
 • - Belettering
 • - Standbouw
 • - Fotografie
 • - Tekst producties
 • - Video producties
 • - Crm-tools
 • - Fullfilment
 • - Evenementen

Douwe helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

TSO-klein

TSO Groep

Campagne TSO Heroes.

geertr-5

Gemeente Geertruidenberg

Restyling huisstijl

Restiffic_klein

medi Nederland

webshop Restiffic

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach