afbeelding-toetsenbord

vertel ons jouw verhaal
wij vertellen het verder

Onze werkwijze

Wie wil je bereiken, wat wil je bereiken en wat heb je daarvoor beschikbaar. Vertel ons jouw verhaal, dan vertellen wij het verder…

 

LuisterenLuisteren

Communiceren begint met luisteren. Bij bestaande klanten hebben we bij een nieuwe opdracht vaak maar een half woord nodig. Bij een eerste contact vragen we om een uitgebreide kennismaking. Om tot de kern en dus een passend voorstel te komen, vragen we door.

 

CreerenCreëren

Het mooie aan verhalen is dat je ze op veel manieren kunt vertellen. In tekst, in beeld en meestal in combinatie. Uiteindelijk doel is dat je verhaal wordt gezien, begrepen en beleefd. Je wilt iets losmaken bij de ontvanger. We zetten net die stap meer en verrassen je met creativiteit. Wij maken jouw verhaal scherper, beter en effectiever.

 

VerspreidenVerspreiden

Het is zover. De middelen zijn gemaakt. Spread the word! Website, drukwerk, verzending, mediaplanning etc. Wij bieden maatwerk in uitwerking en ondersteuning, strak gepland en goed georganiseerd. Ontzorgen tot achter de komma? Reach doet het. Inspanningen en investeringen maken we meetbaar.

 

Menno helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Ekinetix-phone-1

Ekinetix

Nieuwe website

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

Onze klanten

Erik Peterse

Holland Fyto U.A.

Holland Fyto U.A. kiest voor Reach, omdat men zich verdiept in onze branche en de taal spreekt van onze klanten, lees doelgroep. Daarom is Reach voor ons een ideale partner mede dankzij veel vakmanschap, marktkennis en kunde.

Klanten-HollandFyto-1

Meer klanten over Reach