afbeelding-toetsenbord

vertel ons jouw verhaal
wij vertellen het verder

Onze werkwijze

Wie wil je bereiken, wat wil je bereiken en wat heb je daarvoor beschikbaar. Vertel ons jouw verhaal, dan vertellen wij het verder…

 

LuisterenLuisteren

Communiceren begint met luisteren. Bij bestaande klanten hebben we bij een nieuwe opdracht vaak maar een half woord nodig. Bij een eerste contact vragen we om een uitgebreide kennismaking. Om tot de kern en dus een passend voorstel te komen, vragen we door.

 

CreerenCreëren

Het mooie aan verhalen is dat je ze op veel manieren kunt vertellen. In tekst, in beeld en meestal in combinatie. Uiteindelijk doel is dat je verhaal wordt gezien, begrepen en beleefd. Je wilt iets losmaken bij de ontvanger. We zetten net die stap meer en verrassen je met creativiteit. Wij maken jouw verhaal scherper, beter en effectiever.

 

VerspreidenVerspreiden

Het is zover. De middelen zijn gemaakt. Spread the word! Website, drukwerk, verzending, mediaplanning etc. Wij bieden maatwerk in uitwerking en ondersteuning, strak gepland en goed georganiseerd. Ontzorgen tot achter de komma? Reach doet het. Inspanningen en investeringen maken we meetbaar.

 

Menno helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Ekinetix-phone-1

Ekinetix

Nieuwe website

npnheader1

NPN

Verkiezing supplement van het jaar

TSO-klein

TSO Groep

Campagne TSO Heroes.

Onze klanten

Bart de Vroome

Nufarm Benelux

Samenwerken met Reach staat garant voor een professionele aanpak op een informele manier. Wij ervaren Reach als een full service bureau dat ons veel werk uit handen neemt door goed te luisteren, eigen initiatief te nemen en met praktische oplossingen te komen.

klanten-nufarm-2

Meer klanten over Reach