COFI-header2

City of imagineers

Een initiatief van de ondernemingsvereniging voor de beeldindustrie

City of imagineers is de eerste organisatie die de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau tilt. Wij zijn de denktank, aanjager en belangenbehartiger. En beeld en verbeelding zijn onze speerpunten.

City of imagineers bouwt aan een innovatieve (inter)nationale uitstraling van de Breda. Dat doen we vanuit gezamenlijk belang; door samen te werken, elkaar te versterken, en door onze kennis en kunde beter uit te dragen. Zo bouwen we aan een krachtige sector met werk en werkgelegenheid als doel.

De gemeente Breda onderkent het groeiende economisch belang van de creatieve sector, dat in Breda verankerd is in top-opleidingen, evenementen en een groeiend aantal bedrijven.

Het is de wens om dit creatieve potentieel tot uiting te laten komen, in de uitstraling van de stad en in het merk Breda. Daarom ondersteunt ook de gemeente dit initiatief van harte.

Reach is lid geworden van City of imagineers omdat we geloven in de kracht van samenwerking.

Douwe helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Ekinetix-phone-1

Ekinetix

Nieuwe website

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

Onze klanten

Marike van der Veeken

De Viersprong

Reach is no nonsens. Bij Reach weet je waar je aan toe bent: korte lijnen, snelle service, geen verrassingen achteraf. Reach luistert goed naar wat de klant wil, maar weet ook te verrassen met goede ideëen en advies.

klanten-viersprong

Meer klanten over Reach