COFI-header2

City of imagineers

Een initiatief van de ondernemingsvereniging voor de beeldindustrie

City of imagineers is de eerste organisatie die de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau tilt. Wij zijn de denktank, aanjager en belangenbehartiger. En beeld en verbeelding zijn onze speerpunten.

City of imagineers bouwt aan een innovatieve (inter)nationale uitstraling van de Breda. Dat doen we vanuit gezamenlijk belang; door samen te werken, elkaar te versterken, en door onze kennis en kunde beter uit te dragen. Zo bouwen we aan een krachtige sector met werk en werkgelegenheid als doel.

De gemeente Breda onderkent het groeiende economisch belang van de creatieve sector, dat in Breda verankerd is in top-opleidingen, evenementen en een groeiend aantal bedrijven.

Het is de wens om dit creatieve potentieel tot uiting te laten komen, in de uitstraling van de stad en in het merk Breda. Daarom ondersteunt ook de gemeente dit initiatief van harte.

Reach is lid geworden van City of imagineers omdat we geloven in de kracht van samenwerking.

Menno helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Ekinetix-phone-1

Ekinetix

Nieuwe website

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach