afbeelding-brochures

Vergeet niet dat papier
heel effectief kan zijn

Folders en magazines (intern en extern)

Dankzij internet is het laten ontwerpen van folders, brochures of magazines minder vanzelfsprekend. Veel informatie wordt online gepresenteerd en aangevuld met digitale nieuwsbrieven. Desondanks nemen gedrukte media nog een belangrijke plaats in binnen de communicatiemix.

De kracht van drukwerk

Al dan niet kiezen voor gedrukt materiaal is van tal van factoren afhankelijk. De doelgroep, het product of de dienst, de manier waarop je je doelgroep kunt en wilt bereiken en zeker ook wat gangbaar is binnen de branche. Foldermateriaal is dus een minder vanzelfsprekende keuze, maar is in veel gevallen nog bijzonder functioneel.

Ontwerp magazine

Een magazine heeft over het algemeen een periodiek karakter. Je kunt een magazine maken voor bijvoorbeeld klanten of medewerkers. Reach helpt je bij het maken van magazines vanaf het maken van de bladformule, het ontwerp, drukwerk en verspreiding. Daarnaast bieden we redactionele ondersteuning in de meest brede zin.

Ontwerp flyers, folders en brochures

De waaier aan drukwerkmogelijkheden is breed. Waar je voor kiest hangt nauw samen met je doelstellingen en de doelgroep. Feit is dat Reach de complete productie van a tot z verzorgt.

Douwe helpt u graag als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Vitras1

Vitras

Campagne e-learning introductie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach