afbeelding beurzen

Mooi dat je er staat
met een duidelijk verhaal

Beurspresentaties

Er worden enorme bedragen besteed aan beurzen en presentaties. De kosten betreffen personeel, reizen, overnachtingen en natuurlijk de vierkante meters en faciliteiten waarvoor royaal moet worden afgerekend. Wie een dergelijke investering doet, wil natuurlijk ook een perfecte beurspresentatie hebben.

Internationale beurspresentaties

Diverse relaties van Reach staan geregeld op nationale en internationale beurzen. We zien dat elke opdrachtgever specifieke eisen en wensen heeft, bijvoorbeeld inzake mobiliteit, flexibiliteit (wisselende afmetingen) en zelfredzaamheid (zelf of uitbesteden).

Doelstellingen en doelgoepen

Natuurlijk wil je dat de logistiek tot in de puntjes is verzorgd. Logisch. Maar het succes van een beurs, en het ontwerp van een beurspresentatie of beursstand, begint bij het stellen van de juiste vragen. Wie en wat wil je bereiken en hoe ga je dat voor, tijdens en na de beurs realiseren? Als daar duidelijkheid over bestaat, gaan wij aan de slag.

Douwe helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Vitras1

Vitras

Campagne e-learning introductie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach