afbeelding-adverteren

Zichtbaar zijn waar je klant is.
Online en offline

Alleen met de juiste mediastrategie wordt adverteren effectief

Reach ondersteunt ondernemers bij het ontwerpen van (online) advertenties. Wel of niet adverteren en zo ja, met welk budget. Adverteren houdt de ondernemersgemoederen flink bezig. Want je wilt natuurlijk de zekerheid dat de reclame-euro die je uitgeeft ook daadwerkelijk rendement oplevert.

Hoe beter een advertentie aanslaat bij de lezer of kijker, des te sneller is een campagne rendabel. Een actie die aanslaat en een effectief ontwerp staan aan de basis van dat succes.

Geprint en/of online adverteren

Reach ontwerpt advertenties voor alle voorkomende platforms en formaten. Vaak wordt het ontwerp gecombineerd met het maken van een mediaplan waarbij wij de opdrachtgever alle werk uit handen nemen. Steeds belangrijker worden de effectmetingen die online veel makkelijker zijn te realiseren dan bij print.

Douwe helpt u graag
als u meer wilt weten

Bel mij terug

Cases

Kijk gerust naar verschillende cases en zie wat Reach onderscheidend maakt.

Vitras1

Vitras

Campagne e-learning introductie

Intro event voor jezelf

Rabobank Amerstreek

Event voor jezelf

CremerGB-1

Cremer Grafisch Bedrijf

corporate identity

Onze klanten

Els Brouwer

NLNet

Samenwerken met Reach is een welkome aanvulling op mijn drukke agenda waarin weinig tijd overblijft voor creatieve oplossingen en de uitvoering ervan. Deskundigheid, team effort, creativiteit en de mensen van Reach maken samenwerking erg plezierig en vooral goed!

Klanten-NLNet-1

Meer klanten over Reach